U bent van harte welkom! Onze keuken is doorlopend open.
We werken uitsluitend met verse producten, daardoor kan het gebeuren dat iets niet voorradig is. Allergie, lactose of glutenintolerantie? Laat het ons weten! Kruisbesmetting kunnen we niet 100% uitsluiten. Vraag naar onze allergenenkaart. Maximum 4 verschillende gerechten per tafel, met uitzondering van kinderen en vegetariërs.
MENUKAART A LA CARTE
TAPAS
| Camembert uit de oven | |
|---|---|
honing, tijm, granaatappel, pistache en notenbrood (v) |
|
| Sint-Bernardus kroketjes | |
(v) |
|
| Sushi kroketjes | |
(v) |
|
| Champignon truffel kroketjes | |
(v) |
|
| Gandaham kroketjes | |
| Nacho’s uit de oven, cheese & salsa | |
(v) |
|
| Nacho’s chicken uit de oven, cheese & salsa | |
| Gegrilde witte pens | |
met teriyakimayo |
|
| Toast gemarineerde zalm | |
VOORGERECHTEN
| Tartaar van zalm en avocado | |
|---|---|
| Carpaccio rundsvlees | |
| Duo kaas & gandahamkroket | |
met gefrituurde peterselie |
|
| Gegrilde gamba’s | |
met huisgemaakte kruidenboter |
|
| Toast champignon | |
(v) |
SALADES
| Sweet Happy Potato salade | |
|---|---|
zoete aardappel, vegan feta en rode biet (vegan) |
|
| Salade De Gilde | |
gemarineerde zalm, grijze garnaaltjes & scampi |
|
| Salade lauwwarme geitenkaas | |
(v) |
|
| Salade lauwwarme geitenkaas met spekjes | |
| Salade kip | |
| Salade scampi |
COMFORTFOOD
| No chicken vol au vent | |
|---|---|
(vegan) |
|
| Karnemelkstampers De Gilde | |
jonge kaas, spiegelei en garnaaltjes |
|
| Ravioli gorgonzola walnoot | |
(v) |
|
| Capellini bolognese | |
| Beetroot Butcher burger | |
rode bietburger, sla, rode ui en vegansaus (vegan) |
|
| Irish Hereford Beef Cheese burger | |
smaakvol vlees, cheddar, sla, gekarameliseerde ui en secret saus |
|
| Gambaburger | |
burger van gamba, sla, rode ui en kimchimayo |
|
| Trio van kroket | |
gandaham – kaas -garnaal |
|
| Kaaskroket | |
(v) |
|
| Garnaalkroket | |
2 stuks €19 | 3 stuks €22 (v) |
VIS
| Heilbotfilet met risotto van seizoensgroenten | |
|---|---|
| Gegratineerde kabeljauwwangetjes | |
fijne groentjes – bisque van kreeft |
|
| Sliptong Meunière | |
3 stuks |
|
| Gegrilde gamba’s | |
met huisgemaakte kruidenboter |
|
| Gegrilde zalm | |
honey gold & granny smith |
VLEES
| Filet mignon | |
|---|---|
| Entrecote | |
| Côte à l’os (per 2 pers) | |
sauzen : peper – champignon – bearnaise – gorgonzola |
|
| Kraaibiefstuk met sjalottensaus | |
| Varkenswangetjes in Sint-Bernardusbier | |
| Carpaccio rundsvlees | |
| Steak tartaar | |
KIDS
| Kipfilet | |
|---|---|
appelmoes en verse frietjes |
|
| Gegrilde witte pens | |
appelmoes en verse frietjes |
|
| Capellini bolognaise | |
| Sliptong Meunière | |
1 stuk met appelmoes en verse frietjes |
DESSERT
| Snickersdessert 2.0 | |
|---|---|
chocolate chips cookie, vanille ijs, pinda, gezouten caramel & verse chocoladesaus |
|
| Coupe pistache | |
| Coupe Cuberdon | |
met meringue en coulis van aardbei |
|
| Espresso Martini | |
(vegan) |
|
| Dame blanche | |
met verse warme chocoladesaus |
|
| Tiramisu | |
| Crème brûlée | |
| Tarte tatin met bolletje vanille ijs | |
| Chocolademousse | |
| Caramel Apple Pie met bolletje plant-based ijs | |
(vegan) |