U bent van harte welkom! Onze keuken is doorlopend open.
Allergie, lactose of glutenintolerantie? Laat het ons weten!
Wij werken uitsluitend met verse producten, daardoor kan het gebeuren dat iets niet meer voorradig is.
Maximum 4 verschillende gerechten per tafel.
MENUKAART 'DE GILDE'
TAPAS
Antipasta | € 20,00 |
---|---|
charcuterieplankje met lookbrood | |
Gefrituurde tongreepjes | € 15,00 |
verse tartaar | |
Kroketjes Oud Brugge | € 12,00 |
truffelmayo (v) | |
Veggie loempia's | € 9,00 |
sweet chili saus (v) | |
Gegrilde witte pens | € 12,00 |
teriyakimayo | |
Garnaalballetjes | € 12,00 |
cocktail | |
Gelakt buikspek | € 12,00 |
Camembert in de oven | € 16,00 |
rozijnentoast | serrano | balsamico | honing | pistache | |
Nacho's De Gilde | € 15,00 |
(v) |
KROKETTERIE/BURGERS
Kaaskroket | |
---|---|
2 stuks - € 18 | 3 stuks - € 21 (v) | |
Garnaalkroket | |
2 stuks - € 20 | 3 stuks - € 23 | |
Halloumiburger | € 22,00 |
tapenade paprika & mascarpone | gegrilde aubergine | parmigiano | rode ui | tomaat | salade (v) | |
Black Angusburger Cheese | € 25,00 |
truffelmayo | gerookt spek | Passendale kaas | rode ui | tomaat | salade | |
ALLE HOOFDGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET VERSE FRIETJES, IN KRUIDENBOTER GEBAKKEN KRIELAARDAPPELEN OF BROOD & SALADE. |
VOORGERECHTEN
Gamba's a la plancha (3 st) | € 19,00 |
---|---|
Carpaccio van Holstein | € 17,00 |
Gerookte zalm | € 17,00 |
Kaaskroket (2 stuks) | € 15,00 |
gefrituurde peterselie (v) | |
Garnaalkroket (2 stuks) | € 17,00 |
gefrituurde peterselie | |
Carpaccio van coquilles | € 19,00 |
kruidenolie | |
Garnalencocktail | € 16,00 |
ALLE VOORGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET BROOD. |
SALADES
Salade De Gilde | € 30,00 |
---|---|
gerookte zalm | garnalen | scampi | |
Salade gefrituurde tongreepjes | € 26,00 |
Caesar salade | € 24,00 |
Salade scampi | € 25,00 |
Salade lauwe brie | € 25,00 |
appel | spekjes | walnoten (zonder spek -€ 2,00) | |
Salade gerookte eendenborst | € 29,00 |
vijg | geitenkaas | pistache | |
Tagliata picanha | € 30,00 |
lauwe biefstuksalade | |
ALLE HOOFDGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET VERSE FRIETJES, IN KRUIDENBOTER GEBAKKEN KRIELAARDAPPELEN OF BROOD & SALADE. |
'GILDELIJKE' HOOFDGERECHTEN
Côte à l'os (per 2 personen) | € 78,00 |
---|---|
Farmmeat – from the farm to your plate | hoevevlees rechtstreeks van de boerderij (*sauzen : natuur – peper – champignon – choron ) | |
Filet mignon | € 29,00 |
wit-blauw (sauzen : natuur - choron - peper - champignon) | |
Entrecote | € 35,00 |
sauzen : natuur - choron - peper - champignon | |
Kraaibiefstuk met sjalottensaus | € 28,00 |
Steak tartaar van Belgisch rund | € 26,00 |
Varkenswangetjes met Sint-Bernardusbier | € 26,00 |
Gehaktballetjes zwarte truffel | € 25,00 |
Karnemelkstampers | € 27,00 |
jonge kaas | grijze garnalen | spiegelei | |
Sliptong Meunière 3st. | € 32,00 |
Kabeljauwhaasje op vel gebakken | € 34,00 |
Gegrilde zalm | € 26,00 |
verse tartaar | |
Gegrilde gamba's (5st) | € 32,00 |
Gegratineerd vispannetje | € 27,00 |
Gepofte zoete aardappel | € 27,00 |
chili sin carne | slaatje (v) | |
ALLE HOOFDGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET VERSE FRIETJES, IN KRUIDENBOTER GEBAKKEN KRIELAARDAPPELEN OF BROOD & SALADE. |
PASTA
Spaghetti Alfredo prosciutto | € 20,00 |
---|---|
kip | proscuitto | doperwt | |
Spaghetti bolognaise | € 17,00 |
Ravioli champignon | € 24,00 |
zwarte truffel (v) |
KIDS
Spaghetti bolognaise | € 11,00 |
---|---|
Witte pens | € 9,00 |
appelmoes | frietjes | |
Gefrituurde tongreepjes | € 13,00 |
appelmoes | frietjes | |
Filet mignon | € 17,00 |
wit-blauw |
DESSERT
Coupe colonel | € 12,00 |
---|---|
Tartufo limoncello | € 11,00 |
Tartufo nero | € 11,00 |
Snickers dessert | € 12,00 |
Chocolademousse | € 9,00 |
Crème brûlée | € 11,00 |